Ponad 50% antybiotyków już nie działa. Coraz bardziej oporne na leki bakterie można znaleźć nie tylko w szpitalach, ale także np. w kanalizacji. Wielu ciężko chorych pacjentów z rakiem nie umiera z powodu guza, ale z powodu infekcji, która rozwinęła się w wyniku osłabienia układu odpornościowego po chemio- lub radioterapii.
Dlatego zachęcamy do stosowania w różnych zakażeniach oraz w profilaktyce chorób domowego ziołowego antybiotyku. Proponowana mieszanka, wykonana z naturalnych i wysokiej jakości surowców, jest bardzo skuteczna. Zarazki odporne na antybiotyki są pod kontrolą, a mikstura ma silne działanie przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne, przeciwgrzybicze i przeciwpasożytnicze. Co ważne, jednocześnie wzmacnia układ odpornościowy.
SKŁADNIKI:
- 1 łyżka drobno posiekanego CZOSNKU
- 1 łyżka drobno posiekanej CEBULI
- 1 łyżka startego IMBIRU
- 2 łyżki tartej lub sproszkowanej KURKUMY
- 2 łyżkistartego CHRZANU
- 4 łyżki MIODU
- 500 ml ekologicznego OCTU JABŁKOWEGO
PRZYGOTOWANIE:
Wymieszaj wszystkie składniki przy pomocy blendera przez 20 sekund. Przechowuj miksturę w zamkniętym słoiku w lodówce przez maksymalnie 5 dni. Codziennie zamieszaj.
DAWKOWANIE:
Zażywaj codziennie rano i wieczorem przed jedzeniem. 1 łyżeczkę mikstury rozmieszaj w 1 szklance wody i powoli wypij.