Naturalny antybiotyk: zrób go sam!

Ponad 50% antybiotyków już nie działa. Coraz bardziej oporne na leki bakterie można znaleźć nie tylko w szpitalach, ale także np. w kanalizacji. Wielu ciężko chorych pacjentów z rakiem nie umiera z powodu guza, ale z powodu infekcji, która rozwinęła się w wyniku osłabienia układu odpornościowego po chemio- lub radioterapii.

Dlatego zachęcamy do stosowania w różnych zakażeniach oraz w profilaktyce chorób domowego ziołowego antybiotyku. Proponowana mieszanka, wykonana z naturalnych i wysokiej jakości surowców, jest bardzo skuteczna. Zarazki odporne na antybiotyki są pod kontrolą, a mikstura ma silne działanie przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne, przeciwgrzybicze i przeciwpasożytnicze. Co ważne, jednocześnie wzmacnia układ odpornościowy.

SKŁADNIKI:

  • 1 łyżka drobno posiekanego CZOSNKU
  • 1 łyżka drobno posiekanej CEBULI
  • 1 łyżka startego IMBIRU
  • 2 łyżki tartej lub sproszkowanej KURKUMY
  • 2 łyżkistartego CHRZANU
  • 4 łyżki MIODU
  • 500 ml ekologicznego OCTU JABŁKOWEGO

PRZYGOTOWANIE:                                                       

Wymieszaj wszystkie składniki przy pomocy blendera przez 20 sekund. Przechowuj miksturę w zamkniętym słoiku w lodówce przez maksymalnie 5 dni. Codziennie zamieszaj.

DAWKOWANIE:

Zażywaj codziennie rano i wieczorem przed jedzeniem. 1 łyżeczkę mikstury rozmieszaj w 1 szklance wody i powoli wypij.